fbpx
Gratis verzending boven €60 in NL, boven €90 in België. Levertijd 2-3 werkdagen.

Over Ilmaha

De betekenis van Ilmaha is baby of pasgeborene. Eerlijke producten voor de allerkleinsten, met veel liefde en precisie handgemaakt.

Terug naar de basics

Terug naar de basics met producten die het moederschap ondersteunen, zonder concessies te doen op de kwaliteit van het materiaal of gebruiksgemak. Dit betekent producten van natuurlijk of biologisch materiaal. Hiermee omarmen we de kwetsbaarheid van de baby en nemen we deze in bescherming. Ook dragen we hiermee ons steentje bij aan het welzijn van het milieu, dat van groot belang is voor de toekomst van onze kleintjes.

Onze Missie

Ilmaha is ontstaan vanuit een persoonlijke passie en interesse. Een passie voor handgemaakte maar vooral eerlijke artikelen in de wereld van de pasgeborenen.

Onze visie

Ilmaha streeft ernaar middels eerlijke artikelen terug te gaan naar de basics om het moederschap te ondersteunen, zonder concessies te doen op de kwaliteit van het materiaal of gebruiksgemak. 

Wie zijn wij?

Ilmaha is in 2019 opgericht door Karina en Daphne, moeder en dochter. Op het moment dat Daphne zwanger werd van haar eerste kindje kwam de behoefte van Karina om zelf weer achter de naaimachine te kruipen en de baby uitzet van allerlei mooie en eerlijke spullen te voorzien.

Op 5 jarige leeftijd begon Karina met het maken van kleertjes voor haar poppen. Ze knipte de stof op het juiste formaat en naaide de kleertjes met de hand in elkaar. Op haar 12e kreeg zij de naaimachine van haar oma en kon het echte werk beginnen. Ze ontdekte dat haar passie lag bij het maken van mooie items voor zichzelf en haar omgeving en besloot daarom ook om een aantal jaren later de modevakschool te volgen. Na haar diploma te hebben behaald heeft ze veel mooie items gemaakt, van trouwjurken tot poppen kleertjes. Nu, 13 jaar later, richt zij zich weer op het creëren van mooie items. Met haar eerste kleinkind als inspiratie en motivatie werkt zij met heel veel liefde aan de producten van Ilmaha.

Sinds Daphne haar eerste zwangerschap heeft ze de wereld van de pasgeborenen ontdekt. Hierbij kwam zij tot de ontdekking dat er veel mooie producten op de markt zijn, maar dat er ook nog veel verbetering mogelijk is. Bijvoorbeeld in de materialen die gebruikt worden, of in het ontwerp en het gebruiksgemak van de producten. Samen met Karina speurt Daphne naar inspiratie voor nieuwe producten. Ook verzorgt zij de inkoop, webshop en social media kanalen.

Close
Close

Sign in

Close

Cart (0)

Cart is empty No products in the cart.

Ilmaha

Handmade for motherhood